Az Új Széchenyi Terv támogatásával új snowboardcsiszoló gépet vásárolt a
Vitál Club Sportáruház Székesfehérvárott

Új Széchenyi Terv

2011. szeptember 27.

A Vitál Club Sportáruház 1,4 millió Ft uniós támogatást nyert a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A csaknem 4 millió Ft-os beruházásból nemcsak versenyképességüket erősítik a multikkal szemben, hanem egy új munkahelyet is teremtenek. Jövőre lesz 20 éves a 100%-ban magyar tulajdonú székesfehérvári Vitál Club Sportáruház, de még soha nem hajtott végre ekkora gépészeti fejlesztést. Szipola Antal az áruház tulajdonosa elmondta, hogy leginkább a kerékpárok forgalmazásáról, és szervízeléséről ismerik a vállalkozást.


Korszakváltás a Vitál Club sílécjavító műhelyében
(háttérben a régi gépük, elől az új SN 350 Profi Reichmann)
Már 2003-ban 4 évszakossá, és a természetben űzhető sportok szakáruházává bővültek, amikor még hírét sem lehetett hallani a hasonló multiknak. Nyáron a futás a vízi sportok, és a túrázás szerelmesei látogatják őket. Télen a korcsolya, sí, snowboard árusítás és kölcsönzés a fő profil.

Szervizükben volt ugyan egy öreg sí csiszológép, de azzal nem tudtak megfelelő minőséget produkálni. Az Új Széchenyi Terv gépbeszerzési lehetőségeit kihasználva pályáztak és nyertek.

A gép beszerzés az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg. Így most már Székesfehérváron a Vitál Club Sportáruház sí- és snowboard szervizében is a legkorszerűbb SN 350 Profi Reichmann csiszológép alkalmazásával javíthatják a sporteszközöket.

A beruházás segít megtartani a meglévő 4 munkahelyet, és lehetővé teszi 1 új létrehozását is.

Forrás: www.magzrt.hu

SN 350 Profi Reichmann sí és snowboardcsiszológép

<< Vissza a főoldalra