A termékek leírásai, képei, valamint árai csupán tájékoztató jellegűek! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk! Áruházunk az árváltoztatás jogát fenntartja. Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődjön üzletünkben!

Atomic Vantage X 80 CTI

Tudás szint: Haladó

Szerkezet: Firewall, Exo Profile, Structured Top Sheet

Mag: Power Woodcore, Titanium Backbone 2.0, Carbon Tank Mesh

Kötés: XT 12

Súly: (173cm) 1950 gramm/léc

Ár: 185 990 Ft

Az Atomic Vantage X 80 CTI az egyik a könnyű súlyú Atomic sílécsorozatban, amely tökéletesen egyesíti a kezelt pályára való sí erejét és az all-mountain sí agilitását. 80 mm-es kötés alatti szélességével kiváló közepes szélességű modell, amely olyan all-mountain síelők számára készült, akik szeretnek szép kanyarokat húzni a kezelt pályán – majd időről időre kimerészkednek a pálya mellé is. A Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi a Carbon Tank Mesh-sel, amely egy igen merev, szőtt háló, amely úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát. Plusz itt a Power Woodcore famag, a Titanium Backbone 2.0 merevítés és az extra hosszú Firewall oldalfal a kemény éltartás érdekében. Sportosabb formát és keskenyebb kötés alatti részt adtak neki, így ideális keményebb havon is. Végül ott az Exo Profile – a radikális 3D profil, ami csökkenti a léc végeinek kilengését és még több torziós merevséget ad a pályán való síeléshez.
Atomic Vantage X 75 C

Tudás szint: Kezdő, Haladó

Szerkezet: Firewall, Exo Profile, Structured Top Sheet

Mag: Light Woodcore, Densolite, Carbon Tank Mesh

Kötés: E Lithium 10

Súly: (170cm) 1850 gramm/léc

Ár: 122 990 Ft

Az Atomic Vantage X 75 C az új, magabiztosságot erősítő all-mountain rendszerű sílécünk. Egyike az izgalmas új könnyű súlyú Vantage X-sorozatunknak, amelyet azon síelőknek építettek, akik elsősorban a kezelt pályát kedvelik - megadva a kezelt pályára való sí erejét és az all-mountain sí agilitását egy síben. A Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi a Carbon Tank Mesh-sel – ez egy igen merev, szőtt háló, amely úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát. Extra teljes Firewall oldalfala és Light Woodcore famagja van a kemény éltartás érdekében. Sportosabb formát, keskenyebb 75 mm-es kötés alatti részt adtak neki, ami ideális keményebb havon is. Még beépítették az Exo Profile-t – a radikális 3D profil-t, ami csökkenti a léc végeinek kilengését és torziós merevséget ad, és végül a Light Woodcore famagot.
Atomic Vantage X WMN 74

Tudás szint: Haladó

Szerkezet: Firewall, Exo Profile, Structured Top Sheet

Mag: Densolite Core

Kötés: E Lithium 10

Súly: (152cm) 1552 gramm/léc

Ár: 108 990 Ft

Az Atomic Vantage X 74 W egy magabiztosságot erősítő all-mountain rendszerű síléc azon síelő hölgyek számára, akik az idő legnagyobb részét kezelt pályán töltik. Egyike az izgalmas új könnyű súlyú Vantage X-sorozatnak, amelyet azon síelőknek építettek, akik elsősorban a kezelt pályát kedvelik - megadva a kezelt pályán a stabilitást és az all-mountain sí agilitását egy síben. Ennek érdekében a Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi. Teljes Firewall oldalfala van a kemény éltartás érdekében. Még beépítették az új Exo Profile-t, ami csökkenti a léc végeinek kilengését és torziós merevséget ad.
Atomic Cloud 8

Tudás szint: Kezdő, Haladó

Szerkezet: Servotech Light, Full Sidewall, Struct. Top Sheet

Mag: Densloite Core

Kötés: E Lithium 10

Súly: (157cm) 1586 gramm/léc

Ár: 123 990 Ft

Ha az új legjobb barátodat keresed, akit szezonról szezonra látnál, a Cloud 8 egy igazán népszerű lehetőség. Atomic Densolite Core magja van, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető középhaladó sízők számára is. Minimális erőfeszítéssel elegáns síelést tesz lehetővé, így a nap végén nem leszel annyira fáradt. Újdonság, hogy a léc felső részére Servotec Light-ot szereltek az extra futási stabilitás és a még kevésbé megerőltető siklás érdekében.
Atomic Cloud Seven

Tudás szint: Kezdő-középhaladó

Szerkezet: Bend- X, Full Cap

Mag: Densloite Core

Kötés: E Lithium 10

Súly: (155cm) 1513 gramm/léc

Ár: 108 990 Ft

Az Atomic Cloud Seven minden elemét úgy tervezték, ahogy a hölgyek síelnek, tökéletesen alkalmas kezdőknek és középhaladóknak. Könnyű, V-formájú teste és a Piste Rocker profil a könnyű kanyarodást szolgálja, a Bend-X technológia – a különleges hajlékony zóna a kötés környékén – segít a sílécet kevesebb erővel meghajlítani, így még a könnyebb súlyú síelőknek is egyszerű elindítani a kanyart. Ehhez jön még a Piste Rocker profil és a Full Cap szerkezet, amelyek miatt egy fürge, könnyű sílécet kapunk, amelyet könnyű irányítani a kezelt pályán. Elegáns, feketével díszített fehér arculatot kapott, így ugyanolyan jól néz ki, mint amennyire jó vele síelni.
Atomic Performer XT Fibre

Tudás szint: Kezdő

Szerkezet: Full Cap, Bend-X

Mag: Densolite Core

Kötés: E Lithium 10

Ár: 72 990 Ft

Atomic ETL R EZ2Y

Tudás szint: Kezdő-középhaladó

Szerkezet: Full Cap, Bend-X

Mag: Densolite Core

Kötés: E Lithium 10

Ár: 79 990 Ft

Atomic VANTAGE GIRL I

Tudás szint: Kezdő

Szerkezet: Full Cap, Bend-X

Mag: Densolite Core

Kötés: XTE 045

Méretek: 70 cm, 80 cm, 90 cm

Ár: 43 990 Ft

Pályán vagy pályán kívül az Atomic Vantage Girl I a síelés tanulását színtiszta örömmé varázsolja. A kötés környékén található Bend-X technológia lehetővé teszi a fiatal lányok számára, hogy meghajlítsák a sílécüket attól függetlenül, hogy mennyire könnyűek. Így a megfelelő hókontaktus mindig garantált lesz, még ha a kis lábak csak kevés erőt is tudnak közvetíteni. Ehhez jön még a Piste Rocker profil és a kanyarodás nem is lehetne könnyebb. A szélessége és a formája pontosan a síléc hosszához igazodik, így minden síelő a neki pontosan megfelelő sílécet kaphatja. Ha egy olyan élményteli sílécen kezded a sportot, mint az Atomic Vantage Girl I, egész életedre szenvedélyeddé válik.
Atomic VANTAGE GIRL II

Tudás szint: Haladó

Szerkezet: Full Cap, Bend-X

Mag: Densolite Core

Kötés: XTE 045

Méretek: 100 cm, 110 cm, 120 cm

Ár: 52 990 Ft

Pályán vagy pályán kívül az Atomic Vantage Girl II a síelést igazi élvezetté varázsolja. A Bend-X technológia lehetővé teszi a fiatal all-rounder síelőknek, hogy a könnyedén húzzanak kontrollált kanyarokat: a különleges hajlékony rész a kötés környékén segít a fiatal lányoknak könnyedén meghajlítani a sílécet, hogy mindig teljesen kapcsolatban maradhasson a hóval, a súlyuktól függetlenül. A Vantage Girl II modellek kicsit szélesebbek, mint a Vantage Girl I, egy kicsit erősebb V-formával és híddal, ami pontosan a síléc hosszához van szabva, hogy a fiatal síelők pontosan a megfelelő sílécet kaphassák a lábukra.
Atomic Redster J2 70-90

Tudás szint: Kezdő

Szerkezet: Full Cap, Bend-X, Structured Top Sheet

Mag: Densolite Core

Kötés: C 5

Méretek: 70 cm, 80 cm, 90 cm

Ár: 43 990 Ft

Az Atomic Redster J2 70-90 síléccel az ifjú száguldozók élvezhetik, hogy utánozhatják a világkupás példaképeiket. Az egyik nagyszerű tulajdonsága a Bend-X technológia – a különleges hajlékony zóna a kötés környékén – hogy még a kisebb lábak is meg tudják hajlítani a sílécet, hogy az mindig teljes kontaktusban maradjon a hóval. Mindezt a Race Rocker profillal és a V-formával kombinálták, így a kanyarodás máris szuper könnyű lesz.
Atomic Redster J2 100-120

Tudás szint: Haladó

Szerkezet: Full Cap, Bend-X, Structured Top Sheet

Mag: Densolite Core

Kötés: C 5

Méretek: 100 cm, 110 cm, 120 cm

Ár: 52 990 Ft

Az Atomic Redster J2 fantasztikus síléc a szuperlelkes 5-8 éves fiataloknak. A Bend-X technológia segítségével Mikaela és Marcel rajongói még hamarabb el tudnak kezdeni igazán kontrollált kanyarokat húzni, ugyanis a kötés alatti hajlékony rész segítségével a léc kisebb erővel is meghajlítható. Ehhez jön a Race Rocker profil és a V-forma, és a kanyarok valóban könnyűek lesznek – függetlenül attól, hogy mennyire könnyű is a síelő.
Atomic Redster J2 130-150

Tudás szint: Haladó

Szerkezet: Full Cap, Bend-X, Structured Top Sheet

Mag: Densolite Core

Kötés: C 5

Méretek: 130 cm, 140 cm, 150 cm

Ár: 55 990 Ft

A Redster J2 130-150-et megpakolták több izgalmas jellemzővel is, mint például az Atomic Race Rocker profil és a 68 mm-es szélesség. Ettől az élváltás villámgyors és hihetetlen teljesítményre képes mindenféle terepen. Szintén belekerült az innovatív Bend-X technológia – egy különleges hajlékony zóna a kötés környékén – amelynek segítségével a legkönnyebb gyerekek is meg tudják hajlítani a sílécüket és így erős hókontaktust kaphatnak a jobb kanyarok érdekében. Ideális síléc, hogy bele tudj jönni a karcolt kanyarokba.
Atomic Redster J4 130-160

Tudás szint: Profi

Szerkezet: Full Sidewall, Structured Top Sheet

Mag: Light Woodcore, Densolite Core

Kötés: L 7

Méretek: 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm

Ár: 92 990 Ft

Ma Marcel – holnap te? Ha ez a terv, akkor ezek a félelmetes Redster J4 sílécek segíteni fognak. A teljes oldalfal, a famagból és a Densolite magból álló szerkezet a 8-13 éves fiatal sízőknek kiváló éltartást és futási stabilitást biztosít. Ugyancsak könnyű vele a kanyarindítás – pótolja a hiányzó súlyt. És teljesen Atomic versenyszínezésű, hogy olyan gyorsnak is látsszon, mint amilyen valójában.
Atomic Cloud 7

Tudás szint: Középhaladó-haladó

Szerkezet: Cap Fibre, Women Flex Zone 3+1

Kötés: Atomic XTL 9 Lady

Eredeti ár: 106 990 Ft

Akciós ár: 96 990 Ft

Atomic Vario Scandium

Tudás szint: Középhaladó-haladó

Szerkezet: Adaptive Rocker, Cap Fibre, Carbon héj, Oldalfalas héjszerkezet

Kötés: Atomic XTO 10

Eredeti ár: 97 990 Ft

Akciós ár: 87 990 Ft

Atomic Vario Scandium White LT

Tudás szint: Középhaladó-haladó

Szerkezet:

Kötés: Atomic XTL 9

Eredeti ár: 104 990 Ft

Akciós ár: 94 990 Ft

Head MYA No. 2 LR black/turquoise

Tudás szint: Kezdő-középhaladó

Szerkezet: Power Fiber Jacket

Mag: Fa

Kötés: Head MYA 9 LRX

Eredeti ár: 89 990 Ft

Akciós ár: 79 990 Ft

Head MYA No. 3 LR black/yellow

Tudás szint: Középhaladó

Szerkezet: Power Carbon Jacket, Intelligence

Mag: Fa

Kötés: Head MYA 9 LRX

Eredeti ár: 105 990 Ft

Akciós ár: 94 990 Ft

Head Monster iM 72

Tudás szint:

Szerkezet:

Kötés: Tyrolia SP8

Ár: 99 990 Ft

Blizzard X-Spirit Lady

Tudás szint: Kezdő-haladó léc hölgyeknek

Szerkezet: Fa mag, üvegszál kompozit

Kötés: Tyrollia SL 75 + platni

Eredeti ár: 59 900 Ft

Akciós ár: 49 900 Ft

Explosiv Competitor GS

Tudás szint: Haladó léc, pályára GS stílushoz

Szerkezet: Fa mag, üvegszál kompozit

Kötés: Tyrolia SL 100, 13mm-es abszorberes platni

Eredeti ár: 78 900 Ft

Akciós ár: 61 490 Ft

Explosiv Patriot

Tudás szint: Kezdő-középhaladó

Szerkezet: laminált fa-üvegszál-carbonszál szendvics konstrukció

Kötés: Tyrolia SL100

Szín: fekete, zöld

Ár: 55 800 Ft

Explosiv Victory Lady

Rétegelt polyfoam síléc, talp alatti erősítéssel, 3D kiképzéssel épített könnyű carver, kezdő és középhaladó hölgyeknek

Kötés: Tyrolia SL100

Ár: 51 790 Ft

Explosiv Kid R

Tudás szint: Kezdő

Szerkezet:

Kötés: Tyrolia SL45

Eredeti ár: 28 000 Ft

Akciós ár: 25 740 Ft

Explosiv Allrounder SG

Tudás szint: Kezdő léc, pályára

Szerkezet: PU, üvegszál kompozit

Színek: rózsaszín, citromsárga, világoskék, fekete-fehér,

Kötés: Tyrolia SL100 + platni

Ár: 55 970 Ft

Explosiv Space Carbon

Tudás szint: Haladó léc, pályára szlalom stílushoz

Szerkezet: Fa mag, carbon kompozit

Kötés: Tyrolia SL100, 13mm-es abszorberes platni

Eredeti ár: 82 000 Ft

Akciós ár: 67 990 Ft

Explosiv Youngster Racing RX

Tudás szint: Kezdő, haladó léc, pályára gyerekeknek

Szerkezet: PU, üvegszál kompozit

Kötés: Tyrolia SL100

Színek: piros, szürke

Ár: 38 990 Ft