Síbiztosítás – 10% kedvezmény a Vitál Clubtól!


Miért is kössünk utasbiztosítást, ha külföldre indulunk síelni?

A köztudatban már eléggé elterjedt, hogy ha külföldre utazunk nyaralni, akkor nagyon jó szolgálatot tehet egy jó utasbiztosítás. Ezen biztosítások egy speciális köre a síbalesetekkel kapcsolatos eseményekre is nyújt fedezetet, ezeket összefoglaló néven sí biztosításoknak nevezzük.

A síbiztosítások egy külföldi síelés költségeihez képest nem számottevő összegű konstrukciók, amelyek fedezetet nyújtanak síbalesetek esetére, beleértve a hegyi vagy a helikopteres mentést, emellett anyagi védelmet jelent abban az esetben is, ha a felszerelésben keletkezik kár. Ha autóval utazunk a sípályához, akkor kérhetünk extra autós fedezetet is, aminek keretében a biztosító assistance központjával vehetjük fel a kapcsolatot segítség kérés céljából.

Érdemes partnerünk, a Biztosítás.HU oldalán tájékozódni a fedezeti körről és fedezeti összegekről. Ehhez a tájékozódáshoz kíván partnerünk segítséget nyújtani az alábbi információkkal, amelyeket a felhasználók egyszerű formában elérhetnek az oldalon:

Legyen Ön is tudatos síelő! Kössön utasbiztosítást – most 10% kedvezményt adunk hozzá.
Használja az VITA-L015 kuponkódot a www.biztositas.hu oldalon bármennyiszer vagy adja tovább ismerősének, családtagjainak!