A termékek leírásai, képei, valamint árai csupán tájékoztató jellegűek! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk! Áruházunk az árváltoztatás jogát fenntartja. Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődjön üzletünkben!

Sportzokni unisex

Szín: fehér, fekete, sötétkék, szürke

Ár: 1 190 Ft

A nálunk kapható technikai ruházat jelentős és elengedhetetlen kelléke a zokni is.
SPORTZOKNI: orvarrás nélkül, lábfej gumírozással, részben vagy teljes talpában speciális szendvics plüss réteggel.
Sportzokni Lycra-val unisex

Szín: fehér, fehér-kék, fekete, fekete-kék, sötétkék, szürke

Ár: 1 190 Ft

A nálunk kapható technikai ruházat jelentős és elengedhetetlen kelléke a zokni is.
SPORTZOKNI LYCRA-val: A Lycra száltól a zokni teljes élettertalma alatt rugalmasan illeszkedik a lábhoz. Minden lycra-s zokni ötvözi a sportzokni tulajdonságait is!
Kompressziós futózokni unisex

Akciós ár: 8 590 Ft

Kifejezzetten Futóknak gyaloglóknak kifejlesztett magasszárú zokni. Akár 5%-os teljesítményjavulás (4 órás maratont számolva 12 perc)! Az optimális külső nyomás (kompresszió) segíti az izmok oxigén és energia ellátását, gyorsabb regenerációt könnyebb stabilabb jobban koordinált mozgást téve lehetővé. A legtöbb lábprobléma (túlterheléses sérülés) elkerülhető, ha a futó SAUCONY kompressziós zokniban fut. 84% Polypropilene 12% Nylon 4% Lycra
U. Fleece füles sapka unisex

Szín: fekete

Ár: 4 490 Ft

D. Nomad szél-eső álló thermo kesztyű

Ár: 8 490 Ft

A SZÉL- ÉS ESŐÁLLÓ FlexShell a kézfején harcol az elemekkel, míg a termikus anyag a kézen KEZELI A NEDVESSÉGET és MELEGEN TARTJA A KEZED. A VEZETŐKÉPES HÜVELYK- ÉS MUTATÓUJJAK SEGÍTSÉGÉVEL használhatod érintőképernyős eszközeidet. A POLÁR ORRTÖRLŐ részek puhaságot nyújtanak a hideg orrnak. Hosszabb mandzsetta, hogy a kesztyű jobban tartsa a meleget. Fényvisszaverő logók a még jobb láthatóságért. A MÁGNESES KAPCSOK párban tartják a kesztyűt, amikor nem használod.
G. VP Szél-eső álló thermo kesztyű villogóval

Ár: 8 490 Ft

A DryLete szálak jól szigetelik a hőt. Az utántölthető USB LED villogóval jól látható leszel. A mágnesek a csukló részen megóvnak attól, hogy elveszítsd a kesztyűd egyik darabját.
Tölthető villogó

Ár: 2 790 Ft

100 méterről is jó láthatóságot biztosít az országúti futásoknál, de akár a kulcsaidat is megkeresheted a fényénél. USB csatlakozón keresztül a számítógépedről is feltöltheted egy mozdulattal munka közben is. 20 perc töltéssel több mint egy órát működtetheted. Élettertama 100 000 óra. Igen jól látod, valóban SZÁZEZER óra!!! Akár gallérra, vagy a csuklónál a pulóveredre is felcsipeszelheted.